Bridgerton jelenetkép
Fotó: Profimedia

A Bridgerton család: a rajongók már sejtik, mi lesz a 3. évad legnagyobb fordulata

Még meg sem jelent a Bridgerton 3. évada, a rajongók máris rengeteg érdekes elméletet osztottak meg vele kapcsolatban.


Többek között azt, hogy egy „zavartalan" történet van készülőben, a sorozat megváltoztatja az epizódok számát, és hogy egy főszereplő sorsa az új sorozatban véget érhet. A legújabb vírusként terjedő elmélet pedig azt jósolja, hogy a Bridgerton 3. szériája megold majd egy fontos „Polin" dilemmát.

Ez is érdekelhet: Csúszik a Bridgerton család 3. évada, ez az oka

Biztos emlékeztek, hogy a 2. évad fináléjában a Featherington-bálon való részvétel közben Colin Bridgerton (Luke Newton) kijelentette, hogy „álmában sem jutna eszébe udvarolni" Penelope Featheringtonnak (Nicola Coughlan). Colin azonban nem tudta, hogy Penelope mindezt hallotta.

A Redditen egy kíváncsi felhasználó megkérdezte rajongótársait, hogy szerintük Colin hogyan jön rá, hogy Penelope hallotta, amit mondott. A Reddit-felhasználók javarészt azt feltételezték, hogy Lady Whistledown (alias Penelope) majd ír arról a rovatában, amit Colin mondott, amit később Colin elolvas, esetleg Penelope végül maga mondja majd el Colinnak.

Ha tovább olvasnál: 6 sorozat, ha már alig várod A Bridgerton család új évadát

Az elméletek vitát váltottak ki a Bridgerton-rajongók között a platformon, és néhányan egyetértettek abban, hogy „ez magától Penelopétól fog jönni". Eközben mások azt jósolják, hogy Julia Quinn eredeti regénysorozata alapján Colin azután tudhatja meg, hogy Penelope „elszólja magát".

Mások viszont nem értettek egyet, és azt írták, hogy Colin talán maga jön rá, „miután átnézte a leveleket, amelyeket az 1. és 2. évad között írt neki".

Egy másik Reddit-felhasználó azt is megjegyezte, hogy bárhogyan is jön rá végül Colin, az nem egy „békés vagy romantikus pillanat" lesz a pár számára − akiknek románca a 3. évad középpontjában fog állni.

Biztosan dühös lesz rá a botrányok miatt, amelyeknek a családját kitette

− tette hozzá a felhasználó.

Forrás: Bustle


A figyelmetekbe ajánljuk