Bizarr Guinness-rekord: egy férfi 16 óra alatt 254 metróállomást járt be

Bizarr Guinness-rekord: egy férfi 16 óra alatt 254 metróállomást járt be

A Delhi Metro hivatalos Twitter-oldalán számolt be arról az alkalmazottról, aki 254 állomásra elutazott, ezzel 348 kilométert megtéve, amellyel bekerül a Guinness-rekordok könyvébe.


Az interneten megosztott poszt, amely arról szól, hogy egy indiai férfi 254 állomásra utazott el 348 kilométert megtéve, hogy világrekordot állítson fel, nagy port kavart. A rekordot a Delhi Metro Rail Corporation (DMRC) alkalmazottja, Prafull Singh döntötte meg, vagy egészen pontosan hozta létre, mert ehhez hasonló világcsúcsot valószínűleg még senki sem tartott.

A fiatal férfi tehát a lehető legrövideöbb idő alatt, mintegy 16 óra 2 perc alatt járta meg a 254 állomást, amely egy 348 km-t lefedő útszakasz. A poszt egy nappal ezelőtti megosztása óta több mint 1000 kedvelést gyűjtött össze. Az emberek különböző kommenteket is írtak hozzá. Míg egyes gratuláltak, mások teljesen eszementnek gondolják a férfit. De nem ő az egyetlen, aki furcsa világcsúcsokkal büszkélkedhet. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttünk 6+1 meg nem értett zsenit, akik mindannyian bizarr Guinness-rekorddal rendelkeznek.

A figyelmetekbe ajánljuk