bella hadid marc jacobs 2022

Intergalaktikus modell – Bella Hadid felismerhetetlen volt a legutóbbi Marc Jacobs-bemutatón

Ijesztő átalakulás.


Bella Hadid frizurája és kiszőkített szemöldöke az egyik legradikálisabb átalakítás, amit valaha láthattunk a kifutón az elmúlt hónapokban. A divathét kétségtelenül az öltözködés ünnepe, de senki sem gondolta volna, hogy Marc Jacobs úgy küldi a modelleket a kifutóra, mintha azok a Star Trekből szabadultak volna.

Hadid ritkán tér el a védjegyévé vált finom alapozótól és a szájfénytől. Jacobs azonban rábeszélte, hogy szokásos visszafogott megjelenését cserélje le a vadul kontúrozott orcákra, fekete szemceruzára és egy szögletes, fekete, derékig érő hosszúságú hajzuhatagra.

A kifutó gyakran a szépség aktuális helyzetének mérője, és az égbe törő új trendek bemutatója. A New York-i Közkönyvtárban rendezett show a Choice címhez illően komoly disztópikus hangulatot árasztott.

De vajon a Bella-féle megjelenés hatásos lesz? A szépségipari underground által kedvelt, bár kissé idegen esztétika, a kiszőkitett szemöldök pedig olyan trend, amivel az elkövetkezendő hónapokban sokszor összefuthatunk.

Bár Bella az utóbbi időben egyre többször viselt különleges frizurákat, feltehetőleg a borotvált mulletet nem fogja túl sűrűn kérni hajszobrászától. De ha egészen őszinték akarunk lenni, akkor az is nehezen elképzelhető, hogy nők ezrei fognak tolongani a fodrásznál ezért a frizuráért.


A figyelmetekbe ajánljuk