Misha Collins

Misha Collins

Az Odaát sztárja Batman egyik főellensége lesz

A Gotham Knights sztorija közvetlenül azután játszódik, hogy megölik Batmant, Gothamben pedig elszabadul a pokol.


Misha Collins, az Odaát sztárja kapta meg Harvey Dent szerepét a CW DC-univerzumban játszódó Gotham Knights című sorozatában. Mint ismert, Harvey Dent Gotham karizmatikus, keménykezű kerületi ügyésze. Harvey idealizmusa és céltudatos igazságkeresése, na meg a jó és a rossz közötti merev érzéke miatt ironikus és tragikus módon Gotham egyik legrettegettebb főgonoszává, KétArcá válik.

A Batwoman-trió, Chad Fiveash, James Stoteraux és Natalie Abrams által írt Gotham Knights Bruce Wayne meggyilkolása után veszi fel a fonalat, amikor a lázadó fogadott fiú valószínűtlen szövetséget köt Batman ellenségeinek gyermekeivel, akiket mindannyian megvádolnak Batman megölésével. A város legkeresettebb bűnözőiként ennek a renegát bandának harcolnia kell, hogy tisztázzák a nevüket.

De egy olyan Gothamben, ahol nincs Batman, aki megvédje, a város a valaha volt legveszélyesebb hellyé válik. A remény azonban a legváratlanabb helyekről érkezik, mivel ez az össze nem illő szökevényekből álló csapat lesz a megmentők következő generációja, akiket Gotham Lovagjai néven ismernek.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk