matt reeves

Matt Reeves

A Batman rendezője elárulta, mire számíthatunk a folytatásban

Egyelőre még nem erősítette meg a folytatást, de azt elárulta, hogy mi lesz benne, ha lesz.


Még csak most mutatták be Matt ReevesBatmanjét, de ahogy az a képregényfilmekkel lenni szokott, a friss interjúkban rögtön a folytatásokról faggatják már. A szavai alapján pedig úgy tűnik, hogy az utolsó két Majmok bolygója-film rendezője nyitott rá, hogy folytassa frissen bemutatott filmjét. Sőt azt is elárulta, hogy mire lehet számítani a folytatásban, ha lesz lehetősége rá.

Talán. Mondjuk azt, hogy talán. Nem tudom. Az a helyzet, hogy van egy halom ötletem, hogy mit akarok csinálni. Nem tudom mi, mi lesz a következő sztori. De bármi is lesz, az biztos, hogy ezeket a karaktereket, főleg Batmant érzelmileg veszélybe sodorjam.Szóval amikor történetet mesélsz, lehet az bármennyire érdekes, kellenek érzelmi tétek, hogy érdekeljen téged a karakter sztorija.

Nem akarom, hogy egysíkúvá váljon. Nem arról lesz szó biztos, hogy hé, az előző volt a karakter eredetsztorija, mostantól viszont szimplán tökéletes. Nem, muszálj újabb és újabb kihívások elé állítani a karaktert, és tesztelni. Szóval valami ehhez hasonló dologgal folytatnám. Nem tudom. Nagyon beleástam magam a témába, amikor elkezdtem a mostanin dolgozni, most újra beleásom magam, aztán meglátjuk.

A bevételek alapján a stúdió valószínűleg nem lesz a folytatás ellen, szóval gyakorlatilag biztosra vehetjük a folytatást ezek alapján.

(Forrás: Gizmodo)


A figyelmetekbe ajánljuk