Hol a te békéd? – hazai ügynökségek és művészek fogtak össze az ukrajnai menekültekért
Salt Communications

Hol a te békéd? – hazai ügynökségek és művészek fogtak össze az ukrajnai menekültekért

Több magyarországi ügynökség és művész is közreműködik egy, a háború menekültjei számára meghirdetett jótékonysági árverésen.


14 ügynökség és művész összefogásával rendezik meg 2022. március 16. és 18. között az Ukrajnából menekülőket támogató online árverést.

A jótékonysági megmozduláshoz számos ügynökség és művész is csatlakozott, többek között Benedek Levente alkotó, a DEDU Digital Education Kft., az Emerald PR Kft., az eSCom Kommunikációs Ügynökség, a Grafcom Media Kft., a GreenRoom Kft., a Hyper&Hyper, a Publicis Groupe Hungary, a Salt Communications Kft., Szabo Christina alkotó, a Tangram-Budapest Studio Bt., az Uniomedia x mgmuszka, a V.M. Komm Kft. és a VMLY&R Hungary Kft – írja az egycsipetso.blog.hu.

A szóban forgó ügynökségek és művészek egyenként 1-1 darab, olyan munkát, grafikát ajánlottak fel, amelyek a béke fontosságára hívják fel a figyelmet.

A művekre március 16-tól március 18-ig lehet licitálni a Salt Communications Facebook oldalán.

A befolyó összeget közvetlenül a menekülteket segítő Magyar Máltai Szeretetszolgálat kapja.

A nyertes licitálók a befizetést követően nyomtatott formában kapják meg az elkészített grafikát, kiegészítve egy elismervénnyel, amelyet a felajánlók fognak postán kézbesíteni.

A figyelmetekbe ajánljuk