Johnny Depp integet.

Az emberek már-már megszállottan foglalkoznak Johnny Depp és Amber Heard perének minden aspektusával, ezáltal pedig legapróbb részletek is hatalmas felhajtást váltanak ki.


Most a per legújabb szempontja, amit szétszednek, az, hogy Johnny Depp miért nem akar szemkontaktust felvenni volt feleségével. Lehet, hogy nem tűnt fel, de egyszer sem nézett rá, erre a tényre Depp ügyvédje hívta fel a figyelmet, amikor keresztkérdéseket tett fel Heardnek.

Camille Vasquez ezt a kérdést tette fel az Aquaman színészének: „Mr. Depp az egész tárgyalás alatt egyszer sem nézett önre, ugye?", mire a nő így válaszolt: „Nem, nem vettem észre.".

Hozzátette: „Ön sokszor ránézett, ugye?", mire Heard így válaszolt: „Igen, ránéztem".

Az ügyvéd megkérdezte tőle, hogy tudja-e, miért, mire ő azt válaszolta, hogy igen.

Vasquez pontosított: „Megígérte önnek, hogy soha többé nem fogja látni a szemét, igaz ez?", mielőtt lejátszott egy hangfelvételt a pár egyik utolsó találkozásáról, egy 2016-os San Franciscó-i szállodában, amelynek során Amber könyörgött neki, hogy búcsúzzon el rendesen, amit a férfi nem volt hajlandó megtenni.

„Ugye betartotta az ígéretét?' – kérdezte, amire Heard azt válaszolta, hogy amennyire ő tudja Depp képtelen ránézni.

Közben Heard szóvivője azt mondta, hogy Depp csapata annyira bepánikolt, hogy foggal-körömmel harcolnak azért, hogy megakadályozzák a meggyőző bizonyítékok és fotók bemutatását:

Nem csoda, hogy Mr. Deppnek nincs bátorsága egyáltalán ránézni Heard kisasszonyra az eljárás során – ahogyan az angol tárgyaláson sem tudott –, ehelyett firkál és kuncog.

A figyelmetekbe ajánljuk