Amber Heard integet
Fotó: Shutterstock

Amber Heard először adott interjút, mióta elveszítette perét Johnny Depp ellen

Megjelent Amber Heard első interjúja a volt férje javára döntő ítélet óta. Heard az NBC újságírójának, Savannah Guthrie-nak többek közt azt is kifejtette, hogy a Johnny Depp általi bántalmazást részletező dokumentumok tömegét a bíróság „hallomásnak" nyilvánította, és ezért vetette el.


A pár 2015-ben házasodott össze, de Heard szerint kapcsolatuk legelejétől, 2011-től fogva bántalmazta őt fizikailag Depp, aminek írásos nyoma is van − írja a Marie Claire.

Van egy köteg feljegyzés, amit az terapeutám készített, akinek a legelejétől kezdve jelentettem a bántalmazást

− nyilatkozta Guthrie-nak.

Amber Heard \u00e9s Johnny Depp

Fotó: Shutterstock

Egy 2012-es feljegyzés szerint például Depp megütötte őt, és a földre dobta. Heard azt mondja, „halála napjáig" kitart vallomása mellett, és most már látja a következményeit annak, ha a hatalom ellenében mond igazat. Beismeri, hogy ő is „sok hibát követett el, de mindig az igazat mondta".

A tárgyalás egyik esküdtje a Good Morning Americának nyilatkozott névtelenül, szerinte a színésznő érzelmi reakciói nem tűntek hihetőnek:

Egyik kérdésre válaszolva sírva fakadt, két másodperccel később pedig jéghideggé vált. Ezzel szemben Depp reakciói valóságosabbnak tűntek.
Amber \u00e9s Johnny

Fotó: Shutterstock

Depp csapata közleményben reagált az NBC-nek Heard állításaival kapcsolatban:

Sajnálatos, hogy miközben Johnny igyekszik továbblépni, a vádlott és csapata olyan ügyeket ismételget, amelyekről a bíróság már döntött, és az esküdtszék egyhangúan és egyértelműen Johnny javára hozott ítéletet.

Deppnek egyébként 10 millió dollár kártérítést és 5 millió dollár büntető kártérítést ítéltek meg, Heard csupán 2 milliót kap.

A figyelmetekbe ajánljuk