Napindító gondolat – 10.20.

Kollár-Klemencz László a Kistehén zenekar énekes-dalszerzője íróként is tevékenykedik. Az eddigi két, izgalmas elbeszéléskötete után nemrég jelent meg legújabb családregénye, az Öreg Banda, mely közel másfél évszázad történetére tekint vissza. Ha valaki olyan részletességgel merül el a múltba, mint amennyire az egy családregény megírásához szükséges, adja magát a kérdés, vajon hogyan viszonyul az illető az idő kérdéséhez.


A múlt, a jelen és a jövő kiegyensúlyozott viszonya

„A regény főszereplőinek is az aktuális jelenhez való viszonyuk a legerősebb: mik a céljaik, mi a jövőképük, és ezek hogyan adnak erőt a jelenükben. A szerkesztőmmel úgy fogalmaztuk ezt meg, hogy az erdei rengetegből kilépve most a család kifürkészhetetlen rengetegében bolyongok.” - állítja Kollár-Klemencz László a Hamu és Gyémánt Portfólió rovatában, mely az idő kérdéskörét járja körül. Kollár-Klemencz László mellett Szilágyi Áron, Huzella Júlia, és Tisza Kata is megosztották velünk a témával kapcsolatos gondolataikat.

A teljes interjú a Hamu és Gyémánt magazin őszi lapszámában olvasható.

Kollár-Klemencz László interjú és további érdekességek a Hamu és Gyémánt magazinban!

Feh\u00e9r kezek tartj\u00e1k a Hamu \u00e9s Gy\u00e9m\u00e1nt magazintMegjelent a Hamu és Gyémánt őszi száma!Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin őszi lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk