Szerencsére biológiailag meg sem kottyan nekik egy kis alkohol.

Az költöző madárkák görbe napokat tartanak észak-texasban. A cédruscsonttollúak téltől kezdve egészen áprilisig Texasba költöznek, és egy igen érdekes jelenségre lettek figyelmesek az ott lakók.

Mivel a koronavírus-járvány miatt jóval többen dolgoznak otthonról, ezért sokan észrevették, hogy a madárkák neki-neki ütköznek az ablakoknak, és furcsán viselkednek a többi szárnyashoz képest.

Mint kiderült, ez azért volt, mert a madarak lerészegedtek.

A cédruscsonttollúak túlnyomórészt bogyókat esznek, és sokszor falatoznak a már korosabbakból is, amik már erjedésnek indultak; ennek következtében rúgnak be a madarak Texasban.

Nagy szerencséjük van, hogy nem kell annyira aggódniuk az alkoholizmus májkárosító következményein, mivel magukhoz képest óriási májjal rendelkeznek, ami pont arra szolgál, hogy jól bírják az alkoholt.


Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk