új range rover
Megérkezett a Range Rover ötödik generációja, amely több mint 50 évnyi innovációból építkezve páratlan kifinomultságával, utolérhetetlen menet- és terepképességeivel, valamint lélegzetelállítóan modern stílusával mutat példát versenytársainak.

A prémium szabadidőjármű műfaját megteremtő Range Rover fél évszázada mutat irányt a világnak, az új generációs modell kifinomultsága, testreszabhatósága és szolgáltatásainak kínálata pedig minden eddigin túlmutat. A Range Rover generációkon átívelő génjei természetesen most is tetten érhetők:

a jellegzetesen rövid első túlnyúlás, a formális orrkialakítás, a meredek szélvédő és a jellegzetes, hajószerűen keskenyedő far mind a Range Rover kortalan karakterét erősítik.

A minden elődjénél kívánatosabb új Range Rover a lélegzetelállítóan modern karakterhez természetes könnyedséggel társítja a fejlett technológiai tartalmat és az online kapcsolódást – miközben most először akár hét felnőtt utasnak kínál férőhelyet.

Elsőként itt mutatkozik be a Land Rover saját fejlesztésű MLA-Flex padlólemeze, amely belső égésű, tölthető hibrid és tisztán elektromos motorokkal egyaránt felszerelhető. Az új modell takarékos mild hybrid és akár 100km tisztán elektromos hatótávolságra képes plug-in hybrid hajtásláncokkal, négy-, öt- vagy hétüléses kivitelben, normál és nyújtott tengelytávval érhető el.

2024-ben egy tisztán elektromos modellel bővül a Range Rover kínálata: ez lesz a Land Rover első 100%-ban elektromos modellje.

Az új Range Rover innovatív technológiák széles palettájával biztosít utolérhetetlen kényelmet és kifinomultságot. A harmadik generációs aktív zajcsillapítás technológia a létező egyik legcsendesebb utasteret eredményezi. Az ösztönösen kezelhető hangvezérlés funkciót a beépített Amazon Alexa szolgáltatás biztosítja. A természetes beszéd alapú hangvezérlés a szórakoztató rendszer kedvenc funkcióitól kezdve a zeneszámok kiválasztásán át a navigációs úti célok meghatározásáig vagy a telefonkönyvi bejegyzések kezeléséig mindenhez hozzáférést biztosít.

Az utasok kényelmére és egészségére a legmodernebb utastéri légtisztító rendszer ügyel, amely duál nanoe technológiát alkalmazva mérsékeli az allergén anyagok koncentrációját, és távolítja el a kórokozókat a levegőből.

A vadonatúj Range Rovert az Egyesült Királyságban tervezték és fejlesztették, kizárólag történelmi otthonában, a Land Rover solihulli üzemében, ultramodern gyártósoron készül majd.

Még több információ az új Range Roverről itt található.


A figyelmetekbe ajánljuk