Egy luxushajó az óeánon.
A Norwegian Cruise Line egy igen impozáns hajóval rukkolt elő.

A tekintélyt parancsoló, 294 méter hosszú hajó – amely 2023 júniusában indul a tengerre – több mint 3200 vendég befogadására alkalmas, és számos kényelmi szolgáltatással büszkélkedhet, köztük több úszómedencével, éttermekkel, bárokkal és még egy szabadtéri gokartpályával is. A Norwegian Viva névre keresztelt hajót a neves olasz hajóépítő cég, a Fincantieri építi.

A szokásos kabinok mellett a Viva a jól szituált tengerészek számára egy speciális luxus részleggel is kedveskednek majd. A Haven by Norwegian, amelyet „hajó a hajóban" néven jellemeznek, a neves olasz tervező, Piero Lissoni tervezte.

A kizárólag kulcskártyával megközelíthető exkluzív terület 107 lakosztályt és villát foglal magába, valamint egy privát éttermet, egy napozóteraszt, a hajó hullámaira néző, elzárt végtelen medencét és egy szaunával és hidegkamrával ellátott szabadtéri wellnessrészleget.

A Havenben megszálló vendégek emellett concierge-szolgáltatást is élvezhetnek, amely segít a tevékenységek kiválasztásában, valamint 24 órás komornyikszolgálatot, amely minden kívánságuknak eleget tesz, a pezsgőtöltéstől a bőröndök kipakolásáig.

A Norwegian Viva 2023 júniusában debütál a Földközi-tengeren, és olyan városokban köt ki, mint Lisszabon, Barcelona, Róma és Athén, hogy csak néhányat említsünk. Ezt követően a téli szezonban a Karib-tenger déli részén hajózik majd.

Forrás: RobbReport

A figyelmetekbe ajánljuk