Már csak pár gólra van szüksége ahhoz, hogy ő legyen a legtermékenyebb válogatottban valaha.


Cristiano Ronaldo eddig 175 válogatott mérkőzésén összesen 104 gólt szerzett, ezzel pedig ő minden idők második legtöbb gólt szerző játékosa válogatott szinten. Mindössze Ali Daei előzi őt 109 találattal az iráni válogatottban. Ez pedig bizony azt jelenti, hogy ha van némi szerencsénk, akkor még az EB-n szemtanúi lehetünk a trónfosztásnak, ehhez pedig csak 6 gólra van szüksége a csúcsformában levő portugálnak.

De egy másik trónfosztásnak is a szemtanúi lehetünk. Oliver Giroud 46 gólnál tart a francia válogatottban. Ha ő is termelne 6 gólt a tornán, akkor megelőzni Thierry Henryt és Giroud lenne az új gólrekorder a francia válogatott történetében. Ennek persze kisebb egyelőre a valószínűsége, mivel vélhetően Karim Benzema fog kezdeni és nem ő a legtöbb meccsen.


Friss

Getty Images

Művészettörténeti szenzáció: Camille Claudel világhírű szobrát is elárverezik Magyarországon

Igazi művészettörténeti szenzációnak számít Camille Claudel A könyörgő című szobrának felbukkanása a BÁV Centenáriumi árverésén. Az Auguste Rodin iránti szerelmébe végül beleőrülő szobrásznő drámai alkotására 34 millió forintról lehet licitálni. Ezen felül luxusórák, festmények, a valaha volt legdrágább aukciós ékszer és a magyar koronázási palást egy darabja is árverésre kerül június 22-23-24-én, a MOM Kulturális Központban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Kiállítják Andy Warhol ritkán látott fotóit

Grace Jones, Jean-Michel Basquiat, Keith Haring és sok más sztár polaroidjai láthatók a közelgő kiállításon.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Könyv-bor-jazz fesztivált rendeznek Balatonfüreden

A Könyv-bor-jazz fesztivált idén június 17-től szervezik a Balatonfüreden. A háromnapos rendezvénysorozat könyvbemutatókkal, borkóstolóval és koncertekkel várja a látogatókat.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk