Az argentín csapatban annyian megbetegedtek, hogy kifogytak a kapusokból, a szövetség pedig nem engedélyezte nekik, hogy ifiket nevezzenek a keretbe. Cseréik se voltak. Így is nyertek.


Argentínában jelenleg dúl a koronavírus-járvány második hulláma, ennek köszönhetően az a kínos helyzet állt elő, hogy a dél-amerikai klubfutball legrangosabb tornájának döntőjére a River Plate több, mint csapatának felét mellőznie kellett a döntőre. Összesen 20 játékosuk esett ki vírusfertőzés miatt, köztük a 4 nevezett kapusuk, a szövetség pedig nem engedélyezte nekik, hogy nevezzenek az ificsapatból újabbakat.

Összesen 11 bevethető játékosuk maradt, ebből a 35 éves, kisebb sérüléssel bajlódó középpályás, Enzo Perez állt be védeni a döntőre és csodát művelve a meccs hősévé vált. Mindössze egyetlen gólt tudott lőni neki az Independiente Santa Fe csapata, a meccset a River Plate nyerte 2-1-re.


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk