Ugyanakkor visszavonulásról nem beszélt, valószínűleg csak a játéklehetőséget hiányolja.


Gianluigi Buffon 43 évesen még mindig a Juventusban játszik, sőt ebben a szezonban többnyire megbízhatóbb is volt, mint a csapat elsőszámú hálóőre, a lengyel Szczesny. Korábban pletykálták, hogy nem is túl boldog a neki jutó játékpercek miatt. Holott amikor visszatért, eléggé nyilvánvalónak tűnt, hogy a veterán legenda sokkal több meccsen fog padozni, mint kezdeni.

Úgy tűnik, hogy ezek a pletykák valamennyire igaznak bizonyultak, Buffon ugyanis most bejelentette, hogy másodjára is elbúcsúzik hőn szeretett klubjától, ezúttal valószínűleg végleg, legalább is aktív futballistaként. Az erről szóló közleményében ugyanis egy szóval sem említi azt, hogy visszavonulna, kérői is akadnak valószínűleg.

Ha tippelnünk kéne, az olasz portás felismerte szimplán, hogy ennyi évesen már nem lesz a klub alapembere hosszútávon, utolsó éveiben viszont szeretne még minél többet pályán lenni. Éppen ezért jobbnak látta, ha elmegy egy kisebb klubhoz, ahol majd ő számít az elsőszámú választásnak a poszton. Az igazán szép az lenne, ha visszatérne a Parmához, ahol indult a felnőtt karrierje, de a csapat éppen kizuhan az elsőosztályból és valószínűtlen, hogy ne kapna majd ajánlatokat Serie A csapatoktól a nyáron.


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk