Szerda reggel Virginia Woolf gondolatait tolmácsoljuk, aki arra emlékeztet minket, hogy mindig legyünk önmagunkkal kapcsolatban őszinték.


Ha magunkkal nem, mással hogyan?

A nap idézete Virginia Woolftól

Hamu és Gyémánt

Az órák

2002-ben mutatták be Stephen Daldry Az órák című filmjét, mely egy három idősíkon – 1923, 1951 és 2001 – játszódó pszichológia dráma. A filmben megjelenik Virginia Woolf is, aki Nicole Kidman alakít.

Az órákat összesen 9 díjra jelölték a 75. Oscar-gálán, melyek közül egyet tudott szoborra váltani, Kidman lett ugyanis ebben az évbe a legjobb női főszereplő.

Friss

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megjelentek a Volt egyszer egy...Hollywood soha nem látott jelenetei

A Harper Perennial bemutatta Quentin Tarantino Volt egyszer egy...Hollywood című készülő regényének hivatalos előzetesét, amely tele van eddig soha nem látott felvételekkel a rendező kilencedik nagyjátékfilmjéből.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy óriási fényes spirált figyeltek meg a Csendes-óceán felett

A jelenség még június 18-án jelent meg, az eseményről pedig több felvétel is készült.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk