A világklasszis középhátvéd sajnos nem tud pályára lépni majd a tornán sérülés miatt, de mindenképpen támogatni akarta társait.


Virgil Van Dijk a világ egyik legjobb középhátvédje, De Ligttel párban pedig nagyon masszív belsővédő duója lett volna a holland válogatottnak. Pechjére sérülés miatt nem fog tudni játszani az EB-n. Ez különösen nagy érvágás abból a szempontból, hogy ő a válogatott csapatkapitánya és kvázi vezére.

Jelenléte nem csak a pályán fontos, hanem az öltözőben is. Pláne sokat számít, hogy ő egy Bajnokok Ligáját nyerő csapat védelmének vezére. A mentalitása és teherbírása sokat számíthatott volna fontos meccseken.

Ezzel pedig tisztában van Van Dijk is, mivel a csapattal elutazott a felkészülési meccsekre a torna előtt, hogy a pálya széléről segítsen nekik és támogassa őket. Nem lepődnénk meg, ha ott lenne majd a lelátón a hollandok összes mérkőzésén.


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk