Itt még a grillezés is jobban esik – a nyár tökéletes kellékei (x)
Végre gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.


A pergolákat gyártó Renson pedig pont ilyen szabadtéri koncepciót alkotott:

a termékek tökéletesen illeszkednek bármelyik otthonhoz, elmosva a határokat a bent és a kint között.

Ezzel pedig megalkotva a természet és a kültéri felszerelések közötti harmóniát.

Ahogy megszokhattuk, az 1909 óta működő családi vállalkozásnál a legmagasabb minőségi szabványok garantáltak. A sok éves tapasztalat mellett a termékeket a kezdetektől fogva a legszigorúbb szabványokkal összhangban tesztelik és tanúsíttatják, melyhez szabadalmazott technológiákat vesznek igénybe – csalódni biztosan nem fogunk.

A Renson ezúttal egy újdonsággal készült: a neves Francq Colors trendügynökséggel együttműködve úgynevezett outdoor stíluskoncepciók kerültek kialakításra. Az egyes stílusokon belül az anyagok és a színek teljes összhangban vannak egymással, és így egységes egészet alkotnak:

varázslat és időtállóság párosát.

Első cikkünkben már bemutattunk két koncepciót, de természetesen készültünk többel is. Íme újabb két nagyszerű stílus a Rensonnak köszönhetően.

Kerti sétára invitál az Idyllic Garden-stílus

A józan szürkék és a növények által inspirált finom zöldek modern megjelenést kölcsönöznek az Idyllic Garden-stílusnak, és gondoskodnak arról, hogy a természet által körülölelve pihenhessen.

Az olívalevelek matt zöldje, a travertin árnyalt homokszíne és a vonalak élénk textúrája:

az Idyllic Garden a természetes anyagok gondos kiválasztásának köszönheti atmoszféráját.

A végeredmény pedig egy elegáns, levegős karakter a Mediterráneum érintésével. A hűvös szürke színeknek köszönhetően az Idyllic Garden üdítő, kortalan megjelenést biztosít.

Ezen üdítő és időtlen megjelenést a dolce far niente földje, Olaszország inspirálta. Az olaszok mindent tudnak arról, hogy elegánsan szórakozva remekül érezzék magukat. Ez a stílus tehát ideális azok számára, akik szeretnek a saját kertjükben lazulni, akár a szűk családdal, akár egy szélesebb baráti társasággal.

Az emberi szem a zöld színében képes felfedezni a legtöbb változatot. Ráadásul a zöld színnek nyugtató hatása is van. Ez az oka annak, hogy a harmonikus zöld árnyalatok palettájáról választottunk színeket az Idyllic Garden stílushoz.

Minimalista stílus sötét tónusban: ez a Spiritual Harmony. A színeket és anyagokat illetően a hagyományos japán építészet ihletett bennünket. Az eredmény egy olyan kortárs stílus, amelyben egyensúlyba kerül a test és a lélek.

A Spiritual Harmony színskáláját az ősi japán templomokhoz használt színek és anyagok ihlették. E stílusnál a sötétített fát és a láthatóan szemcsézett diót kombináljuk a világos bézzsel és az olívazölddel. Ezek a sötét, természetes tónusok védelmező, megnyugtató légkört teremtenek.

A teaivás valóságos szertartás Japánban. A hagyományos teaszertartás órákig tart, és gondosan végrehajtott lépések pontos sorozatából áll. Azonban nem kell messzire utaznunk, ahhoz hogy élvezhessük ezt az élményt. Örömmel ihatjuk a napi teánkat a kertünket szemlézve. Zavartalanul tapasztalhatjuk meg a tavasz energiáját, a nyár nyüzsgését, az ősz gazdagságát, a tél végtelen csendjét.

A cikkünk megjelenését a Renson támogatta.


A figyelmetekbe ajánljuk