Az önkifejezés „különböző rétegeit" fedezi fel a Magnum legújabb kampányában.Miley Cyrust
választották meg a jégkrémgyártó cég közelgő globális marketingkezdeményezésének arcává, melynek címe Miley in Layers.

A kampányhoz Vijat Mohindra fotós és rendező egy tucat fekete-fehér képen örökítette meg az énekesnőt, amelyek mindegyikén – természetesen – egy Magnummal pózol.

„A legnagyobb szupererőnk az egyéniségünk. Ahogy művészként fejlődtem, képes voltam felfedezni annak különböző rétegeit, hogy ki vagyok és mi okoz nekem örömet, legyen szó írásról, a stúdióban, a színpadon való fellépésről rajongók ezrei előtt, vagy arról, hogy olyasmit viselek, amitől erősnek érzem magam"

– mondta az együttműködésről Cyrus.

A reklám mellett az énekesnő június 10-én egy különleges, 8D-s hangzásban feldolgozott virtuális koncertet ad, hogy megmutassa a világnak sokszínűségét.

A legnagyobb örömöm az életben a zene, és nagyon izgatott vagyok, hogy 8D-ben léphetek fel. Remélem a Magnummal való közös kampány mindenkit arra inspirál, hogy vállalja fel a saját sokrétűségét, és büszkén menjen utána annak, ami örömet okoz neki"

– tette hozzá.

A Miley x Magnum virtuális koncertélmény során Miley előadja a Plastic Hearts című legújabb albumának néhány slágerét, valamint a Midnight Star együttes Midas Touch című slágerének, Miley's Touchként újramasterelt feldolgozását.

(music-news)

Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk