Folytatódik az Audi és a magyar vitorlássport közös története (x)

Idén is visszatér Balatonfüredre az Audi, a hagyományokhoz híven az 54. Kékszalag fő mobilitási partnereként. A négykarikás márka nem csupán támogatóként szerepel a sportág ünnepévé vált versenyen, aktív közreműködőként számos programelemmel is színesíti a rajtnak otthont adó Balatonfüred vitorlás forgatagát.Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több fronton képviselteti magát a Kékszalagon az Audi: látványos helyet foglalnak el a Vitorlás téren, az ide látogatók találkozhatnak az Audi legfrissebb modelljeivel, így egy vadonatúj Audi S8-assal is.

A második napon, azaz július 15-én rendezik meg az Audi Speed Challenge-et, ahol az Audi jóvoltából a mezőny leggyorsabb hajóinak versenyzői mérik össze tudásukat. A márka számára ez fontos üzenettel bír, hiszen a vitorlázáshoz hasonlóan az Audi számára kiemelt jelentőségű elektromos autózás is egy olyan fenntartható mobilitási formát képvisel, amely károsanyagkibocsátás nélkül biztosítja a sebesség élvezetét.

A versenyzők mindemellett az Audi jóvoltából testközelből is találkozhatnak a jövő mobilitásával: az Audi Shuttle-nek köszönhetően a Kékszalagra nevezettek a legújabb modellekkel közlekedhetnek Balatonfűzfő és Tihany között.

A négykarikás márka és a vitorlássport közös útja ugyanakkor túlmutat a Kékszalag versenyen: az Audi a sportág több hazai kiválóságát is támogatja. A Fifty-Fifty a Kékszalag rekordereként idén is jó esélyekkel indul, de a márka szponzoráltjainak névsorából nem maradhat ki a tizenhárom Kékszalag győzelmet magáénak tudó Litkey Farkas sem.

Audi vitorl\u00e1s a Balatonon
A figyelmetekbe ajánljuk