kanye west

A jelenleg nagyjából 1,8 milliárdos vagyonnal rendelkező sztárnak ha minden a legjobb verzió szerint történik, hamarosan 6,6 milliárdra nőhet a vagyona.


2016-ban jelentések szerint Kanye Westnek 53 milliós tartozása volt, miközben a rapper Twitteren kért kölcsön Mark Zuckerbergtől 1 milliárd dollárt az ötleteire. Zuckerberg végül nem túl meglepő módon nem adott neki 1 milliárd dollárt kölcsönbe. Azóta viszont sok dolog történt, például milliárdos lett Yeezy nevű ruhamárkájának köszönhetően.

Most a Bloomberg írt egy jelentésről, ami alapján gyorsan elterjedt a hír, hogy egy év alatt Kanye West lett az Egyesült Államok leggazdagabb fekete embere 6,6 milliárdos vagyonának köszönhetően. Ugyanakkor a Forbes tisztázta a félreértést, hogy valójában továbbra is Robert F. Smith, a Vista Equity tulajdonosa birtokolja ezt a címet 6 milliárd dollárral, a rappernek ugyanis nincs valójában 6,6 milliárdja.

A Forbes kiszámolta, hogy Westnek jelenleg nagyjából 1,8 milliárd lehet a vagyona, ami ugyan nem egészen 6,6, de szép növekedés a tavaly májusi 1,3-hoz képest. A félreértés abból adódhatott, hogy a jelentés nem azt taglalta, amennyi pénznek már a tulajdonosa West, hanem a különböző üzleteiből mennyi bevételt remélnek a legjobb esetben, tökéletes körülmények között.

Szóval ha a legjobb verzió történik, akkor viszont 6,6 milliárdosra is nőhet a vagyona, figyelembe véve Yeezy sneakerjeinek elképesztő sikerét az adidas-szal, meg hatalmas összegű megállapodását a GAP áruházlánccal, ami 10 évre szerződött a zenész számára igencsak kedvező feltételekkel divatcégével, a Yeezyvel. Egy biztos, pénz gondjai nem lesznek egy ideig.


A figyelmetekbe ajánljuk