Adrien Rabiot

Amikor utoljára így kezdtek, akkor a mostani elnökük apja volt még az elnök.


Visszatért a Juventus régi sikergyárosa, Max Allegri, miután az olasz klub 9 év után elvesztette előző szezonban a bajnoki címét, utolsó nap küzdve a Bajnokok ligája-indulást jelentő helyekért ráadásul. Ugyanakkor második regnálása egyelőre picit sem ideálisan indul. Eddig mindössze egy győzelmet tudhat magáénak, azt is a Bajnokok ligájában a Malmö ellen.

Ami viszont a Serie A-t illeti, a Juve jelenleg éppen a kiesőzónában tanyázik 4 mérkőzés után, mivel csak 2 pontott tudott szerezni, miután a Milan ellen is elvesztette előnyét. Szóval négy meccs után még egy bajnokit se nyert, ilyenre utoljára 60 évvel ezelőtt volt utoljára példa, de a klub történelme során is csak négyedszer kezd így az olasz nagycsapat.

Amikor utoljára így kezdtek, akkor is Agnelli volt a Juventus elnöke, de egy másik. Akkor Andrea apja, Umberto Agnelli volt még az elnök, a szezon végén pedig le is köszönt a tisztségéről. A történelem még ismételheti is önmagát akár. Ugyanakkor főleg mentálisan vannak bajok a zebrákkal jelenleg, ezt bizonyítja, hogy a legtöbb meccsükön hamar előnyt szereztek jó játékkal, majd a második félidőben rendszerint összeomlottak. De láttunk már Allegri-féle Juventustól nagy feltámadást korábban.


A figyelmetekbe ajánljuk