A Justice League új előzetesében Joker is megszólal

Elárulja nekünk, hogy egy társadalomban élünk. Zack Snyder 4 órás saját verziója újabb kedvcsinálót kapott!


A rajongók agresszív kampányának köszönhetően a Warner Bros. úgy döntött, hogy megdobja még vagy 70 millióval Zack Snydert, hogy fejezze be a filmjét, amit családi tragédia miatt nem tudott. Mint ismert, produkció közben távozott, átadva a stafétát Joss Whedonnak, hogy fejezze be a Justice League-et. Whedon verziójával aztán senki se volt elégedett.

Snyder pedig finoman fogalmazva is élt a lehetőséggel és pótforgatott az eddig meglevő anyaghoz, befejezett effekteket a saját szájíze szerint, a végeredmény pedig egy 4 órás filmmonstrum lett, ami a Zack Snyder's Justice League címet kapta, ami hamarosan érkezik az HBO Maxra.

Most pedig egy újabb előzetest is kapott, ami alapján cselekmény szempontból egy homlokegyenest másik film lesz, mint amit a mozikban láthattunk. Például feltűnik benne a korábbiból hiányzó Darkseid, továbbá Jared Leto Jokerét is láthatjuk, aki egy látomásban elárulja Batmannek, hogy egy társadalomban élünk. Persze lehet, hogy ez is csak a Joker trükkje, nagy mókemester hírében áll. Március 18-án kiderül!


A figyelmetekbe ajánljuk