justice league
A színész maga döntött így, a DC részleg vezetőjével ugyanis nem hajlandó dolgozni a továbbiakban.


A Justice League Cyborgja, Ray Fisher tavaly megvádolta a szuperhősmozi beugrós rendezőjét, Joss Whedont azzal, hogy a forgatáson undorító, abuzív és kicsit sem professzionális viselkedést tanúsított az irányába. Geoff Johns és Jon Berg producer pedig engedte ezt neki a színész állítása szerint. A szuperhősfilm több szereplője, köztük Jason Momoa és Gal Gadot is kiállt kollégájuk mellett, megerősítve azt, hogy a forgatáson valóban történhettek elfogadhatatlan dolgok Whedon részéről, aki a családi tragédia miatt a projektet elhagyó Zack Snyder helyére érkezett.

A Warner belső nyomozást folytatott az ügyet illetően, amit nemrég le is zárt. Fisher eközben visszatért a Snyder által készített Justice League rendezői verzióhoz új jeleneteket forgatni, sőt a projekt promóciójában is aktívan szerepet vállalt. Szóba került az is, hogy a rossz emlékű képregénymozi után visszatér majd a Flash filmjében. A színész viszont most maga erősítette meg, hogy ez biztosan nem fog megtörténni, a maga részéről ugyanis végzett az összes DC-filmmel.

Fisher egy interjú olvasása után döntött így Walter Hamadával, aki a Warner képregényfilmeket gyártó DC részlegének a feje. Közölte Twitterén, hogy soha többé nem hajlandó olyan filmben dolgozni, aminek köze van hozzá.

Walter Hamada a legveszélyesebb típusa azoknak, akik hagyják az ilyesmit megtörténni. A hazugságai, meg a Warner Bros. PR kudarcos szeptember 4-i lejárató cikke teljesen aláássák a valódi problémákat a Justice League nyomozással kapcsolatban. Nem fogok részt venni a jövőben olyan produkcióban, aminek köze van hozzá.

Ez jelenleg az összes olyan filmet jelenti egyébként, amiben Cyborg megjelenhet karakterként, szóval a Justice League Snyder Cutja lesz az utolsó alkalom, hogy láthatjuk a karakter bőrében.

A figyelmetekbe ajánljuk