Jordan B. Peterson

Budapesten tart előadást a 12 szabály az élethez című bestseller szerzője

Jordan B. Peterson kanadai klinikai pszichológus, a 12 szabály az élethez című sikerkönyv szerzője a Budapest Kongresszusi Központban tart előadást 2022. június 11-én.


2022 júniusában Magyarországra látogat a világhírű kanadai politológus-klinikai pszichológus és önsegítő guru, Jordan B. Peterson, aki egyetemi tanári tevékenysége mellett rendszeresen tart világszerte többezres arénákat megtöltő előadásokat.

A nagy sikerű 12 szabály-könyvek szerzője ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban osztja meg gondolatait a közönséggel. Az eseményre 2022. június 11-én kerül sor.

Petersont, aki radikális és megosztó eszméivel hamar felhívta magára a figyelmet, gyakran „hivatásos provokátorként” emlegetik. Stílusa összetéveszthetetlen: egyszerre egyenes, szókimondó, komoly, rendkívül humoros és bizonyos esetekben maró gúnnyal teli.

Egy azonban biztos: tanácsai és gondolatai a világon mindenfelé milliók életére tesznek közvetlen hatást.

Harvardi és torontói tanítványaival és kollégáival közösen Peterson több mint száz tudományos közleményt publikált, amelyek átalakították a személyiségről alkotott modern felfogást, míg a Maps of Meaning: The Architecture of Belief (A jelentés térképe: A hit felépítése) című könyve a valláspszichológiát forradalmasította.

A 12 szabály az élethez. Így kerüld el a káoszt! című könyve az Egyesült Államokban több mint négymillió példányban kelt el, és hónapokig vezette a bestsellerlistákat. Itthon 2018-ban jelent meg a 21. Század Kiadó gondozásában. Legutóbbi könyvét, a Túl a renden: újabb 12 szabály az élethez című kötetet 2021 márciusában adták ki.

A sztárként ünnepelt Peterson, akinek YouTube-csatornáját több millióan követik, már járt hazánkban: 2019-ben a Brain Bar szervezésében, hatalmas érdeklődés mellett tartott nagy sikerű előadást a Bazilika előtti téren.

A júniusi előadásra jegyek már kaphatók a https://tixa.hu/peterson oldalon.


A figyelmetekbe ajánljuk