A Yoga With Adriene Youtube-csatorna decemberi kihívást hirdet.


A Yoga With Adriene sokak számára ismert csatorna lehet. Tegnap a csatorna vezetője közzétett egy decemberi lejátszási listát, amivel kihívhatjuk magunkat arra a kalandra, hogy mindennap jógázzunk az év végéig.

Adriene Mishler egy texasi jógaoktató, emellett író és színésznő. Az interneten keresztül emberek millióinak tart órákat ingyenesen. 2015-ben a Google a legkeresettebbek közé sorolta Adriene videóit az online edzésvideók között. A The Wall Street Journal is elismerte a csatorna egészségjavító befolyását. Adriene jelszava, hogy

Találd meg, ami jólesik.

Nem kényszerít senkit semmire, nagyon empatikus, talán ebben rejlik sikere. Miért nagyon egészséges a jóga? Nemrég írtunk arról, hogy a jóga javíthatja a memóriánkat, ezen kívül rövid távon csökkenti a szorongást és a stresszt, ám a szubjektív erőnlét érzését, valamint az önbizalmat is növeli. Az egészséges egyének esetében tehát a teljesítményszorongás csökkentésére, valamint a pszichológiai jóllét növelésére alkalmazzák. Emellett segítség mind a krónikus fájdalom, mind a mentális betegségek kezelésében. Az alábbiakban belenézhetünk Adriene egyik videójába, és eldönthetjük, hogy van-e kedvünk a decemberi kihíváshoz:

Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk