Itt a remek lehetőség, ha egész decemberben jógáznál

A Yoga With Adriene Youtube-csatorna decemberi kihívást hirdet.


A Yoga With Adriene sokak számára ismert csatorna lehet. Tegnap a csatorna vezetője közzétett egy decemberi lejátszási listát, amivel kihívhatjuk magunkat arra a kalandra, hogy mindennap jógázzunk az év végéig.

Adriene Mishler egy texasi jógaoktató, emellett író és színésznő. Az interneten keresztül emberek millióinak tart órákat ingyenesen. 2015-ben a Google a legkeresettebbek közé sorolta Adriene videóit az online edzésvideók között. A The Wall Street Journal is elismerte a csatorna egészségjavító befolyását. Adriene jelszava, hogy

Találd meg, ami jólesik.

Nem kényszerít senkit semmire, nagyon empatikus, talán ebben rejlik sikere. Miért nagyon egészséges a jóga? Nemrég írtunk arról, hogy a jóga javíthatja a memóriánkat, ezen kívül rövid távon csökkenti a szorongást és a stresszt, ám a szubjektív erőnlét érzését, valamint az önbizalmat is növeli. Az egészséges egyének esetében tehát a teljesítményszorongás csökkentésére, valamint a pszichológiai jóllét növelésére alkalmazzák. Emellett segítség mind a krónikus fájdalom, mind a mentális betegségek kezelésében. Az alábbiakban belenézhetünk Adriene egyik videójába, és eldönthetjük, hogy van-e kedvünk a decemberi kihíváshoz:

A figyelmetekbe ajánljuk