Jóbarátok új epizód

Rossz hír a rajongóknak: itthon még biztos nem lesz látható a Jóbarátok új epizódja

Májusban Magyarországon még biztos nem debütál a 2004 után visszatérő sorozatot.

Már régóta ismert volt, hogy a Jóbarátok közel 20 évvel az eredeti befejezést követően – ugyan csak egy rész erejéig – visszatér. Azonban a koronavírus-világjárvány miatt sokáig kérdéses volt a bemutató időpontja, de a múlt héten kiderült, hogy Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler és Joey már május 27-én visszatér az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban az HBO Max szolgáltatójára Friends: The Reunion néven.

Most viszont kiderült, hogy a magyar rajongóknak még várnia kell, hogy az itthoni HBO Go műsorán is megjelenjen. Ráadásul az HBO közleménye szerint pontos információkat csupán „későbbi időpontban" tud mondani a csatorna.

Az biztos, hogy a különleges epizód tartogat meglepetéseket, hiszen az HBO Max is felhívta a figyelmet arra, hogy ugyan a színészek együtt térnek vissza a képernyőre, de nem a szerepeikben lesznek láthatóak, hanem önmagukat alakítják majd.

Ezen kívül meghívást kapott a találkozóra Justin Bieber, Lady Gaga, a világhírnevű koreai fiúegyüttes, a BTS, David Beckham, Kit Harington, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Reese Witherspoon és Tom Selleck is.

Hogy Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry mikor kerül itthon képernyőre, az valószínűleg a napokban kiderül.

A figyelmetekbe ajánljuk