Nem csak azért, mert szörnyű év ez az idei, de ha teljesen más környezetre és kihívásra vágysz az életedben, biztosan jót tesz a környezetváltozás. Az antarktiszi HR-esek pedig közel kétszáz nyitott pozícióval csábítanak.


Egészen pontosan 180 alkalmazottat keresnek változatos feladatokra a jeges kontinensen, összesen 18 hónapra. A szervezet HR menedzsere, Maree Riley nyilatkozta, hogy, többek között szerelőket, ácsokat, villanyszerelőket, vízvezeték-szerelőket alkalmaznának, valamint szakácsokra és kommunikációs szakemberekre is szükség lenne.

A fizetések a betöltött pozíciótól függően 60 és 100 ezer dollár közt változnak, a munkavállalók többségét pedig a Mawson Point nevű állomásra toborozzák, hogy elvégezzék a kutatóállomás legfontosabb üzemeltetési feladatait a 2021-2022-es szezonban, adta hírül a Ladbible.


Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk