csúszda játszótér

Egy 181 kilós szerkezetről beszélünk, amit egy házkutatás során találtak meg váratlanul egy szobában felszerelve.


Még decemberben eltűnt a Washingtonban található Pasco egyik játszóteréről egy nagyjából 181 kilós hatalmas csúszda. A helyi rendőrség sokáig tehetetlen volt az ügyben, aztán teljesen váratlanul most rábukkant az eltulajdonított köztulajdonra, méghozzá egy mobilotthon gyerekszobájában.

Valaki a környéken autóalkatrészeket lopott, ami miatt a rendőrség házkutatásokat végzett a gyanúsítottaknál. Emiatt kutatták át a mobilotthont is, amiből végül előkerült a csúszda. A férfit letartóztatták lopás gyanújával, ugyanakkor tisztázták legalább, hogy nem lopott alkatrészeket.

A 30 éves férfi egyébként különösen kreatív módon szerelte be otthonába a lopott játszótéri tárgyat. Egyrészt lefűrészelte a tetejét, hogy össze tudja szerelni egy emeleteságy felső szintjével, másrészt átfestette zöldről-kékre. Ennek ellenére mégis lebukott. Valószínűleg gyanús lett a rendőröknek, hogy van a lakásában egy pont akkora hatalmas csúszda, mint ami eltűnt néhány hónapja és kételkedtek benne, hogy volt neki egy pont ugyanolyanja otthon, csak kékben.

(Forrás: Boing Boing)


A figyelmetekbe ajánljuk