jadon sancho

Jadon Sancho

A mesterséges intelligencia se érti, miért nem kezd Jadon Sancho

A Borussia Dortmund szélsője és a Manchester United nyári célpontja még egy percet se játszott az angol válogatottban az EB-n. Kielemezte a mesterséges intelligencia és nem talált magyarázatot az okára.


Jadon Sancho a Manchester City akadémiájáról igazolt nagyon fiatalon a Borussia Dortmundhoz több lehetőség és egyenletesebb fejlődés reményében, jelenleg pedig korosztálya egyik legjobbja. A Manchester United már bőszen dolgozik is a leigazolásán vélhetően százmilliós átigazolási díj fejében, ennek ellenére az EB-n még egy percet se játszott a válogatottban, pedig a skótok ellen biztos nem jött volna rosszul a veszélyes szélső.

A Squawka úgy döntött, hogy segítségül hívja a mesterséges intelligenciát, hogy a játékos tavalyi statisztikáit összevetve az angol játékosok statisztikáival az élbajnokságokban, és rájöjjön, mi lehet a mellőzésének az oka. Az MI arra jutott, hogy nincs logikus magyarázat, Sancho ugyanis a legtöbb gólpasszt, verte meg a legtöbbször az emberét, teremtette a legtöbb helyzetet pontrúgásokat leszámítva, továbbá ő teremtette a legtöbb nagy helyzetet az összes angol játékos közül, aki szóba jöhet a pozíciójában. Az elmúlt szezonban átlagosan minden 87,4. percben aktívan hozzájárult egy gólhoz a Bundesligában.


A figyelmetekbe ajánljuk