Öt szuper dolog az iskolakezdéshez, amit nem csak a gyermeked, te is imádni fogsz

Hivatalosan is véget ért a nyár, ezt pedig mi sem igazolja jobban, mint az iskolák gyerekzsivajtól hangos tantermei. Bár a nyáriszünet végének nem mindenki örül, egy dolog biztos: az iskolai tanszerek beszerzése, valamint az új órarend és a különböző kurzusok szinte mindenkit izgalommal töltenek el. Ezért mutatunk most öt szuper dolgot a tanévkezdéshez.​Kézzel festett füzetek

A tanévkezdés előtt az egyik legfontosabb feladat, hogy kiválasszuk a számunkra legkülönlegesebb füzetet, amit örömmel kapunk majd elő táskánk mélyéről az év további részében. Ha valami igazán különlegesre vágyunk, válasszuk a Moglea által piacra dobott kézzel festett, prémium minőségű füzeteket, melyek nem csak az iskolapadon, de a dolgozóasztalon is tökéletesen mutatnak.

A füzetek összesen két méretben – 3,5x5 centiméteres, és 6x8 centiméteres változatban – érhetők el. Utóbbi méretben találunk héttervezőt is.

Ár: 11,3 ezer HUF

Kékfény szűrő fólia

Az elmúlt közel két év sok változást hozott az életünkbe, de talán az egyik legradikálisabb az iskolai rendszerek működését érintette: a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek át kellett térnie a digitális oktatásra, melynek következtében hirtelen rendkívül nagy megterhelés érte a szemeinket.

Fontos, hogy óvjuk szemünk világát, ezért is ajánlatos beszerezni egy-egy kékfény szűrő fóliát laptopjainkra. Az Eye Just terméke például tökéletes választás lehet, már csak azért is, mert szemészek tesztelték és hagyták jóvá. A termék elhelyezése rendkívül egyszerű, és ha már fent van – szemünkön kívül –, még képernyőnket is védi, hiszen törésálló.

Ár: 16,5 ezer HUF

Yale tanfolyam ingyen, bárkinek

Shutterstock

Nem kell beiratkoznod, sőt, még tandíjat sem kell fizetned ahhoz, hogy elvégezhesd a Yale Egyetem egyik legkedveltebb kurzusát, a boldogságtanfolyamot.

A New York Times szerint a Psychology and the Good Life névre hallgató képzés a legnépszerűbb kurzus a Yale 318 éves történetében. Sőt, a beiratkozók aránya olyan magas, hogy azokat, akik élőben vesznek részt az órákon, át kellett költöztetni a Woolsey Hallba, mely valójában egy szimfonikus koncerteknek helyt adó terem.

A legstílusosabb asztali lámpa

Amara

Bizony az a pillanat is elérkezik hamarosan, amikor a délutáni tanulás során igénybe kell vennünk asztali lámpák segítségét. Fontos, hogy olyan lámpát válasszunk, ami megfelelő minőségű fénnyel árasztja el az asztalunkat, ugyanis több kutatás is bebizonyította már, hogy egy-egy fénytípus kifejezetten rossz hatással lehet a befogadóképességünkre.

Az Aromas asztali lámpája például ebből a szempontból is tökéletes választás: a termék sárgaréz alapú fémből készült, 56 centiméter magasan és 25 centiméter szélesen nyúlik az asztalunk felé. Ez a stílusos asztali lámpa otthonosan mozog minden belső térben.

Ár: 101 ezer HUF

A környezettudatos toll


earthhero.com

Egy jó toll elengedhetetlen ahhoz, hogy átvészeljük az iskola mindennapjait. Amikor azonban már nem használjuk őket, az egyszerhasználatos verziók a szemétbe kerülnek. A Natural Grass Pen a Good Company terméke más: környezetbarát anyagokból készült, újratölthető, így akár évekig használhatjuk. Ez a környezetbarát toll természetes réti fűből, BPA-mentes műanyaggal párosítva készült, ráadásul egy olyan gyárban, amely biogázból és hulladékhőből származó megújuló energiával működik.

Ár: 1700 HUF

A figyelmetekbe ajánljuk