Tűnj el!

Cserébe viselned kell közben egy pulzusszámláló okoseszközt és egy kutatás része leszel.


Bár a művészetre adott reakciónk végtelenül szubjektív, éppen ezért minden objektív igazságra törekedő kutatás kissé értelmetlen, ami a legjobbat próbálja meghatározni, attól még próbálkozások akadnak. Most a FinanceBuzz 1300 dollárt, vagyis nagyjából 456 ezer forintot kínál jelentkezőknek egy kutatáshoz, ami azt próbálja kideríteni, hogy a kisebb költségvetésű, vagy a nagyobb költségvetésű filmekben van több ijesztgetés manapság.

Ehhez pedig kiválasztottak meg kell nézzenek megadott időintervallum alatt 13 előre kiválasztott filmet, amihez kapnak 50 dolláros ajándékkártyát a filmek kikölcsönzéséhez. Továbbá egy pulzusszámláló szerkezetet is kapnak, amit viselniük kell a film során és rögzíteni a filmre adott testi reakciójukat. Illetve a filmek után meg is kell tippelni, hogy kevés vagy több pénzből készült az adott film.

A lista eléggé vegyes, holott a világ legfélelmetesebb filmjeit ígérik. A jelentkezőknek meg kell nézniük a Fűrészt, A rettegés házát, a Hang nélkül 1-2-t, a Kampókézt, az Insidioust, az Ideglelést, a Sinistert, a Tűnj el!-t, A bűn éjszakáját, a 2018-as Halloweent, a Parajelenségeket és az Annabelle-t. Bár a minta nevetségesen pici ahhoz filmek terén, hogy bármiféle átfogó képet adhasson a kutatás, ennyi pénzért a hülyének is megéri igazából jelentkezni.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk