henry cavill

A John Wick-filmek rendezője készíti a remake-et.


A hegylakó a maga idejében nem volt egy kolosszális siker, de az évek során valódi kultstátuszba került, mi több, kinött belőle egy egész, több művészeti ágra kiterjedő franchise-zá vált. Éppen ezért kérdés volt, mikor kezd már a stúdió valamit vele, kevés dolgot lehet nehezebben elrontani, mint egy filmet, amiben emberek rockzenére kardoznak.

A John Wick-filmek rendezője, Chad Stahelski már 2016 óta szeretné feltámasztani a szériát egy új filmmel, de mivel szinte minden akciófilmre szóba jön manapság a neve Hollywoodban és van is egy halom projektje, félő volt, hogy soha nem lesz semmi a dologból. Úgy tűnik, tévedtünk, mert most mozgolódás indult meg körülötte.

Ugyanis a hírek szerint megtalálták a készülő film sztárját, ami Hollywoodban kulcs ahhoz, hogy zöldlámpát kapjon egy projekt a stúdiótól. Az új halhatatlan címszereplő pedig Henry Cavill lesz, aki a Vaják című sorozatban már bizonyította, hogy képes meggyőzően fejeket levágni karddal. Supermanként pedig azt is bebizonyította, hogy könyörtelen gyilkológépként is meggyőző tud lenni. Tökéletes választásnak tűnik.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk