tucatjával olcsóbb

A Disney+-ra érkezik majd, megvan már a két főszereplője az újabb feldolgozásnak.


A Disney remake-et készít a streamingplatformjára a Tucatjával olcsóbb című komédiából, aminek az eredeti verziója 1950-ben jött ki. 2003-ban aztán készült egy feldolgozás Steve Martin és Bonnie Hunt főszereplésével, ami annyira sikeres volt, hogy egy folytatást is kapott. A Disney a 20th Century Fox bekebelezésével jutott az feldolgozásjogokhoz.

A történet egy párosról szól egyébként, akinek váratlanul a nyakába szakad 12 gyerek. Az új verzióban Zach Braff és Gabrielle Union lesz ez a páros. Előbbit a Dokik című vígjátéksorozatból, vagy A régi környék című filmből ismerhetik a magyar nézők. Uniont számtalan dologban láthattuk már a Hajrá, csajok!-tól a Bad Boys 2-n át egészen a 10 dolog, amit utálok bennedig.

A filmet Kenye Barris írja, aki a Feketék Fehéren vezető írója, a Csajtúra és a Boszorkányok forgatókönyvírója, emellett pedig az Amerikába jöttem 2 forgatókönyvét is neki köszönhetjük majd. A remake rendezője pedig Gail Lerner lesz, aki számtalan Feketék Fehéren epizódon dolgozott Barrisszel.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk