heart
Életrajzi film készül a legendás heavy metál bandáról az Amazon jóvoltából, méghozzá egy másik legendás rockbanda frontembere jegyzi majd.


A Hearts énekesnője, Ann Wilson elkotyogta egy rádióinterjúból, hogy film készül a hetvenes-nyolcvanas évek legendás heavy metál zenekaráról az Amazonnak köszönhetően. A sztori a Wilson-testvérek gyerekkorától indul majd és egészen a kilencvenes évekig tart, árulta el Wilson, aki már olvasta is a forgatókönyv első vázlatát. Ráadásul egy másik ikonikus zenész írta és fogja is rendezni majd a filmet, méghozzá Carrie Brownstein.

Bár a Sleater-Kinney továbbra is aktív, a punkbanda frontembere az utóbbi években főleg tévés és filmes projektjeire koncentrált. Főszereplője, társalkotója és -vezető írója volt a Portlandia című komédiának, emellett számtalan sorozatepizódott rendezett. A legutóbbi Sundance-fesztiválon pedig nagy sikerrel vetítették a The Nowhere Inn című filmjét, aminek társforgatókönyvírója és főszereplője volt a szintén zenész St. Vincent mellett. Ugyanakkor ez lesz az első nagyjátékfilmje rendezőként – írja a Brooklyn Vegan.

A figyelmetekbe ajánljuk