HBO Max logó

Egy nemrégiben megjelent interjúban az HBO egyik vezetője bejelentette, hogy hamarosan számos országban megjelenik a csatorna streaming szolgáltatása.


Az HBO Max október 26-án érkezik Európába, és az első induló piacok Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra lesznek, tudta meg a Variety.

14 további európai ország 2022-ben kapja meg a WarnerMedia tulajdonában lévő szolgáltatást. Ezek közé tartozik Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

A SVOD - amely a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals kínálatát felölelő tartalmait öleli fel - a jövő hónapban virtuális induló eseményt tart, ahol további részleteket osztanak meg a termék és a tartalomkínálat, valamint a különböző árfekvésekkel kapcsolatban.

Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA általános menedzsere a Varietyvel exkluzívan beszélve megjegyezte, hogy az Adult Swim és a Turner Classics is része lesz a kínálatnak.

Az HBO Max sokkal szélesebb körű, mint a hagyományos HBO márkánk

- magyarázza Sulebakk arra a kérdésre, hogy a WarnerMedia hogyan fogja kialakítani a szolgáltatás identitását Európában, ahol az olyan riválisok, mint a Netflix és az Amazon Prime Video egyre fajsúlyosabb szereplők.

A Max sokkal energikusabb és változatosabb a tartalom tekintetében. Sok szeretet energia, befogadás és játékosság van a márkában. Azt szeretnénk, hogy az emberek valóban ezeket érezzék, amikor nézik

- teszi hozzá a korábbi Canal Plus-vezető, aki 2012-ben csatlakozott az HBO Europe-hoz.

R\u00e9szlet az HBO Csernobil c\u00edm\u0171 sorozat\u00e1b\u00f3l.

Részlet az HBO Csernobil című sorozatából.

Youtube/HBO

Az Egyesült Királyságban és Németországban élőknek azonban még egy darabig várniuk kell az HBO Maxra. A Variety megerősítette, hogy jelenleg nem tervezik a két piacon történő indítást, és a fent felsorolt 20 országon kívüli más európai területek valószínűleg megelőzik az előbb említett két országot.

A késedelem oka a WarnerMedia más partnerekkel kötött megállapodásai ezekben az országokban, amelyek értelmében a népszerű HBO-műsorok olyan szolgáltatásokon is elérhetőek, mint a Sky Atlantic és a Now TV. Természetesen nem csak az előbb említett megállapodások hátráltatják a brit és németországi bevezetést - a technológiának és a termékkínálatnak is versenyképesnek kell lennie.

A figyelmetekbe ajánljuk