stílus harold

A popsztár következő filmjében a The Crown sztárjával repít vissza bennünket az időben.


Harry Styles először a Dunkirkben mutatkozott be a nagyvásznon, ami után rögtön felkínálták neki az élőszereplős A kis hableány remake főszerepét, de szintén nagyon sikeres popkarrierje miatt nemet kellett mondania rá. Nem tett le viszont a színészkedésről, Olivia Wilde következő filmjének főszerepe mellé most behúzott egy könyvadaptációt is My Policeman címmel.

Partnere pedig az az Emma Corrin lesz, aki a The Crown legújabb évadában alakította Diana hercegnét. Corrin Diana megformálásáért nemrég begyüjtött egy Golden Globe-jelölést, továbbá az Amerikai Színészek Szakszervezete is nominálta alakítását.

Az Amazon és a The CW szuperhőssorozatokat gyártó Greg Berlanti szuperproducer cégének közreműködésével készülő projekt Bethan Roberts regényén alapul, ami egy párról szól, őket fogja a két bejelentett sztár játszani. A kilencvenes években játszódó történetben megjelenik egy rejtélyes férfi az életükben, felidézve Style karakterének 40 évvel korábbi románcát vele, ami alaposan felbolygatja az életüket.

A filmet a Tony- és Oliver-díjas Michael Grandage fogja rendezi, a forgatókönyvet pedig Ron Nyswaner írta. Utóbbit Oscarra jelölték Philadelphiáért, emellett számtalan Emmy-jelölést begyűjtött a Homeland írójaként is, számolt be róla a Deadline.


A figyelmetekbe ajánljuk