Harry Kane

Az angol válogatott vezérének ma kellett volna először megjelenni edzésen klubjánál pihenője után, de nem jelent meg, mert nem hajlandók eladni őt.


Egy ideje pletykálták már, hogy Harry Kane a nyáron távozik, miután a Tottenham Hotspur ezúttal se érte el a Bajnokok Ligája indulást jelentő hely valamelyikét. A sztárcsatár 28 éves jelenleg, szóval ha valamikor váltani szeretne, akkor annak valószínűleg most jött el az ideje. A rivális Manchester City pedig tett is egy 100 millió fontos ajánlatot az angol válogatott csapatkapitányáért, amit a Tottenham élből vissza is utasított.

Dan Levy tulajdonos és az új sportigazgató, a Juventustól érkező Fabio Paratici ugyanis maradásra szeretnék bírni a támadót. Nos, úgy tűnik erről Kane hallani se akar, az EB óta ugyanis ma kellett volna megjelennie először klubja edzésén. A lényeg a kellett volna, ugyanis nem jelent meg és a hírek szerint nem sérülés vagy betegség áll a háttérben, szimplán így sztrájkol gyakorlatilag. Volt egy szóbeli megállapodása ugyanis klubjával, hogy szezon végén elengedik.

A figyelmetekbe ajánljuk