harry és meghan, harry és meghan sorozat, herceg, sussex

Igazán megindító témáról készít sorozatot a Netflixre Harry herceg és Meghan Markle produkciós cége.


Az Archewell Productions debütáló szériája a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó Invictus Games nevű sportrendezvényről fog szólni.

A Heart of Invictus című sorozat egy csoport egykori katonát és katonanőt követ végig az Invictus Games hágai versenyére. A holland megmérettetést tavaly rendezték volna meg, de a járvány miatt kénytelen voltak 2022-re halasztani. A produkciót Orlando von Einsiedel rendezi, producere pedig Joanna Natasegara lesz, kinek a The White Helmets című dokumentumfilmjét Oscar-díjjal jutalmazták.

Az Invictus Games, mint témaválasztás pedig egyáltalán nem szokatlan, ugyanis a versenyt 2014-ban Harry herceg hívta életre, hogy ezzel segítse a katonák mihamarabbi rehabilitációját.

„Nem lehetnék izgatottabb az előttünk álló út miatt, és nem lehetnék büszkébb az Invictus közösségre, amiért folyamatosan inspirálják a globális gyógyulást és az emberi lehetőségeket"

– olvasható Harry közleményében.

Az Egyesült Államokba költözött hercegi pár produkciós cége szeptemberben kötött többéves szerződést a Netflix-szel különböző típusú műsorok, dokumentumfilmek, -sorozatok, játékfilmek és gyermekprogramok - készítésére.

(CNN)

A figyelmetekbe ajánljuk