A videojáték-rajongóknak Oszaka lehet a következő tétel a bakancslistán, a nagyváros ugyanis a Nintendo örökségét ünnepeli majd, amikor a japán Universal Studiosban megnyílik a Super Nintendo World vidámpark.A japán Universal Studios nemrég bejelentette, hogy a soft opening után június 19-én hivatalosan is újranyitja kapuit – egyelőre csak az éves bérlettel rendelkezők, illetve az ország egyes prefektúráinak lakói számára. Ez bizakodásra ad okot azok számára is, akik már tűkön ülnek, hogy láthassák végre a park új attrakcióját, a Super Nintendo World-öt, melyet eredetileg a tokiói olimpia előtt terveztek megnyitni.

Nintendo-fanatikusoknak

A vendégeket a legmodernebb túrákkal és interaktív installációkkal várják majd, a létesítmény csúcspontja pedig a valóságos Super Mario Kart pálya lesz, ahol az autók síneken futnak. Míg a sofőr helyén ülő vendég az autót irányítja, a partnere kezelheti a fegyvereket. A Nintendo azt reméli, hogy a régi játékra nosztalgiával tekintő felnőtteknek és a mai, izgalmat kereső gyermekeknek egyaránt vonzó lesz.

Mindjárt kész!

Super Nintendo World Oszak\u00e1ban

Instagram / @imaiko02

A közelmúltban posztolt felvételek szerint a park már szinte teljesen elkészült, zajlik a tesztelés, így hamarosan talán néhány szerencsés ki is próbálhatja az élvezetesnek tűnő játékokat.

Friss

Kiderült, mi okozza az északi fényt

Bár az északi fény a világ talán leglátványosabb természeti jelensége, kialakulásának okával eddig nem voltak teljesen tisztában a tudósok. Egy frissen közölt tanulmányban viszont úgy tűnik, sikerült leírni, hogy mitől alakulnak ki az északi égbolton megjelenő kék, zöld és lila hullámzások.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk