A film rendezője állítja, utána lezárul a széria története.


Eredetileg idén érkezett volna a Halálos iramban 9, de a koronavírus-járvány miatt jövő évre tolódott végül a bemutató. Az a Justin Lin rendezte a legújabb epizódot, aki a harmadik, negyedik és ötödik részt is, nemrég pedig elárulta, hogy már biztosan visszatér a következő két filmre is. Ráadásul a széria lezárul majd a tizenegyedik részével, erősítette meg Lin a Variety-nek.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a franchise karaktereivel nem fogunk már találkozni többé a jövőben. A Halálos iramban: Hobbs & Shaw spinoff világszerte 759 millió dollárt termelt ugyanis. Ennek sikerén felbuzdulva pedig a Universalnál már fejlesztés alatt állnak további, a főszáltól eltérő testvérfilmek a már ismert karakterekkel. Szóval valószínűleg nem maradunk Halálos iramban-film nélkül, szimplán csak a csapatot nem fogjuk látni egyben, hanem szétszélednek a tagjai külön filmekbe a széria univerzumán belül.

Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk