Az idei lehet az utolsó Grace klinika-évad

Sok népszerű sorozat mellett A Grace klinika sorsa is megpecsételődni látszik, melynek oka a koronavírus-járvány lehet. A 2005 óta, Magyarországon is óriási népszerűségnek örvendő sorozat idei szezonja lehet az utolsó.


A világjárvány miatt a szériának egyszer már szüneteltetni kellett a forgatási munkálatait, emiatt a 16. és az éppen futó 17. évad is rövidebb lett a tervezettnél. Utóbbi esetében a szokásos 21 helyett 16 epizód készült el. Ha ez nem lenne épp elég szomorú hír a rajongóknak, a sorozat show runnere, Krista Vernoff a Hollywood Reportnak arról nyilatkozott, hogy az idei évaddal akár le is zárhatják a kórházas sorozatot.

Bár konkrét döntés még nem született az ABC csatornánál, a bizonytalanság nem teszi könnyebbé a készítők munkáját: a széria utolsó pár epizódját már úgy tervezik, hogy azzal lezárttá tegyék a történet végét.

A Grace klinika mai napig az egyik legnépszerűbb sorozat, az évadok számát tekintve ráadásul már két évvel ezelőtt lehagyta az elődjének számító Vészhelyzetet.

Az elmúlt 16 évben számtalan alkalommal jelölték a sorozatot Emmy- és Golden Globe-díjakra, továbbá Sandra Oh, Katherine Heigl és a sorozat főszereplője, Ellen Pompeo is a szériának köszönheti karrierjét.

A figyelmetekbe ajánljuk