golden globe tina fey amy poehler

Egyikőjük New Yorkból, míg a másik pedig Los Angelesből fog majd bejelentkezni.


A koronavírus-járvány kezdete óta minden egyes díjátadó gála előtt hatalmas kérdés, hogyan is fognak majd műsort csinálni a szervezők a vírusvédelmi szabályok betartásával. Most a Golden Globe egy érdekes újítást vezet be, a műsor két házigazdája, Amy Poehler és Tina Fey nem ugyanabból a városból vezeti majd a show-t. Előbbi Los Angelesben lesz a Beverly Hilton hotelben, míg utóbbi majd New Yorkból köszön be a Rainbow Roomból.

Ami pedig a jelölteket, díjazottakat és az azokat bejelentőket illeti, a tervek szerint a világ számtalan pontjából lesz bejelentkezés, bár egyelőre keresik még annak is a módját, hogy valamelyik nagyobb városban néhány sztár összegyűlhessen egy nagyobb helyre a műsor folyamán. Ez a következő 24 napban fog majd eldőlni, vélhetően a járványhelyzet alakulását figyelembe véve.

Ez lesz egyébként Amy Poehler és Tina Fey negyedik közös Golden Globe gálája, amit közösen vezet, még ha most először a történelemben nem is lesz ugyanazon a helyen fizikailag a két komikus házigazdaként. 2013-ban feleltek ők a szórakozásért először, aztán a nagy sikerre való tekintettel még zsinórban kétszer ismét felkérték a gála levezetésére őket. Február 28-án minden kiderül majd!

(Forrás: Billboard)


A figyelmetekbe ajánljuk