Gladiátor

Gladiátor

Kész van már a Gladiátor 2 forgatókönyve

Ridley Scottnak az a terve, hogy amint befejezte Napoleonról szóló filmjét, rögtön el is kezdi forgatni.


Ridley Scott 83 évesen aktívabb, mint valaha. Az Egyesült Államokban például jön egy új filmje októberben és novemberben is. Az egyik Az utolsó párbaj című lovagfilmje, ami Matt Damon és Ben Affleck forgatókönyvéből készült, a másik pedig A Gucci-ház, aminek a másikhoz hasonlóan szintén Adam Driver az egyik főszereplője, a másik pedig Lady Gaga. A rendező pedig már a következő két filmjét is tudja.

Hamarosan elkezd dolgozni Kitbag című, Napoleonról szóló filmjén Joaquin Phoenix főszereplésével, aztán ha azt befejezte, rögtön neki is ugrik a Gladiátor 2-nek. A forgatókönyve ugyanis már kész van, árulta el az Empire magazinnak.

Már meg is van írva a Gladiátor 2 forgatókönyve. Szóval amire befejezem a Napoleon-filmet, a Gladiátor 2 már készen is lesz az indulásra.

Azt persze senki nem tudja még, hogy miről is fog szólni a folytatás, hisz az első rész főszereplője ugya meghalt a film végén. Valószínűleg egy másik gladiátorról, ha nem előzmény lesz, esetleg Russell Crowe karaktere nem tér vissza mágikus módon a halálból. A Prométeusz után bármit kinézünk belőle.

A figyelmetekbe ajánljuk