bendzsó

Nem kell semmit átszerelni rajta hozzá, mindössze egy hétköznapi tárgyhoz van szükséged hozzá.


Léteznek olyan nem feltétlenül égető, de komplex problémák, mint az, hogyan alakítsuk bendzsóvá a gitárunkat. Valószínűleg nem egy gyakori probléma, de előfordulhat, hogy akadnak emberek, akiknek van gitárjuk, szeretnének egy bendzsót is, de nincs rá pénzük. Viszont a gitárjukra is szükségük van, szóval azt se szívesen alakítanák át otthon házilag.

Nos, szerencsére vannak olyan komplex problémák, amikre a megoldás annyira végtelenül egyszerű, hogy nem is gondolnánk rá. Szerencsére az internet egy névtelen hőse megoldotta ezt a bonyolult, tán túl gyakori, de valószínűleg több embernek is hasznos trükk, amivel nem kell semmi átfaragnunk, vagy ilyesmi.

Mindössze egy léggömbre van szükséged, amit behelyezel a gitár lyukán a húrok alá, majd felfújod ott. Nyilván azért így, hogy ne kelljen egy felfújt léggömböt beerőszakolnod a húrok alá, ami biztosan robbanással járna. Ha a léggömb a fenti videón látható méretűvé nő, akkor már csak meg kell kötnöd a szájját és már dalolhatsz is szomorú lovászfiúkról a szomszédjaid legnagyobb bánatára a házi bendzsóddal.

(Forrás: Boing Boing)


A figyelmetekbe ajánljuk