bradley cooper

Ezt tanácsolta a Pearl Jam énekese Bradley Coopernek a Csillag születikhez

A színésznek rocksztárt kellett játszania, ezért Eddie Vedderrel, a Pearl Jam frontemberével töltött pár napot, hogy hiteles legyen az alakítása.Bradley Cooper a Csillag születik főszereplőjét saját bevallása szerint Eddie Vedderről, a Pearl Jam frontemberéről mintázta. A karakter külsejében is felfedezhető a hasonlóság egyébként. A szerepre való felkészülés jegyében a színész el is töltött pár napot a zenésszel. Most Vedder Howard Stern rádióműsorának vendégeként mesélt arról, hogyan is zajlott az egész.

A legérdekesebb a rocksztár tanácsa volt Coopernek, hogy mire ügyeljen mindenképpen a felvételek során.

Kérdezgetett mindenféléről, de főleg olyanokat mondtam neki, hogy ügyeljen rá, hogy a gitár mindig takarja az ágyékát. Szerintem amikor a gitár néha túlságosan felcsúszik, akkor úgy néz ki, mint egy előke az emberen.

A zenész azt is elmondta neki, hogy biztosan nem fogja tudni tökéletesen ábrázolni azt, hogy milyen zenésznek lenni. Nem azért, mert ő nem képes rá, hanem mert szerinte senki se. Végül aztán megnézte a filmet, és legnagyobb meglepetésére szerinte Coopernek sikerült, amitől teljesen leesett az álla.

A figyelmetekbe ajánljuk