Hugh Jackman.
20th Century Studios

Hugh Jackman ennyi kalóriát fogyaszt annak érdekében, hogy újra eljátssza Farkas karakterét

Hugh Jackman arra készül, hogy újra eljátssza Farkas szerepét, és az ausztrál színész mindent megtesz azért, hogy megfelelő formába lendüljön.


Mint az nemrégiben kiderült, Jackman fogja játszani Farkast a közelgő Deadpool 3-ban, amelynek forgatása a tervek szerint májusban kezdődik – írja a Collider. Ez azt jelenti, hogy a színésznek már csak néhány hónapja van arra, hogy „Farkas-formába” hozza magát, és a sztár az Instagramon megosztotta, hogy a cél érdekében milyen speciális étrendet iktatott be a mindennapjaiba.

Ez is érdekelhet: Hugh Jackman visszatér az egyik legikonikusabb szerepéhez

Jackman egy fotót is megosztott, amelyen különböző felcímkézett ételtartályok láthatók egy pulton, és a képet ezzel a leírással látta el:

Tömegnövelés. Egy nap az életből. Köszönöm Mario séfnek, hogy segítesz nekem egészségesnek és jól tápláltnak maradni, miközben Farkassá válok. Újra.

A dobozokon gondosan fel van tüntetve az ételek tartalma és kalóriamennyisége: „Fekete sügér zöldséges rizs + gyógynövénymártás 2000 kalória" – áll az egyiken. „Csirkeburger édesburgonyával 1000 kalória" – áll két másikon. A három további címke szerint a színész füvesített felső bélszínt és tésztát (1100 kalória, és ebből kettő van), és csípős szószos patagóniai lazac burgonyát fogyaszt (2100 kalória). Ezzel Jackman a napi kalóriabevitelét 8300-ra emelte.

A sztár még januárban Stephen Colbertnek a The Late Show-ban elmagyarázta, hogy részben azért kell ilyen extrém kalóriatöbbletet bevinnie a szervezetébe, mert a The Music Man című legújabb Broadway-produkcióban rengeteg kalóriát égetett el.

Most Jackman majdnem kétszer ennyit eszik mint korábban, és a Music Man utolsó előadása után valószínűleg órákon át tartó, kimerítő erőnléti edzésekkel tölti napjait, hogy a sok kalóriát izommá alakítsa.

Forrás: Robb Report

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk