4 hely Budapesten, ahol szabadon grillezhetünk

4 hely Budapesten, ahol szabadon grillezhetünk

Itt a nyár, indul a grillszezon! A sütögetésről pedig akkor sem kell lemondanunk, ha esetleg nincs kertünk. Budapesten ugyanis egyre több olyan helyszín akad, ahol szabadon grillezhetünk – mutatunk is négyet!

Dürer Kert

Az újbudai Dürer Kert egy igazi városi paradicsom azok számára, akik nem tehetik meg, hogy otthon állítsák fel a grillezőt. A koncertek és baráti sörözések egyvelegében ugyanis grillezni és bográcsozni is van lehetőségünk – ráadásul még eszközöket is tudnak biztosítani nekünk. A foglalás menetéről ezen a linken tudunk tájékozódni.

Ez is érdekelhet: Ez a legjobb pác, ha csirkét dobnál a grillrácsra!

Budapest Garden

Buda északi részén, a Margitszigettel szemben találhatunk rá a Budapest Garden komplexumára, ahol 10 vendéglátóhely és több mint egy tucat programlehetőség – például trambulin és strandröplabda – várja a látogatókat. A helyszínen grillbérlésre is van lehetőségünk, egy grillt maximum 10 fő vehet igénybe. Ehhez persze a szükséges eszközöket, illetve székeket és asztalt is biztosítanak.

Két Rombusz

A Római-part egyértelműen a nyár egyik legkedveltebb helyszíne Budapesten, ami nem is csoda, hiszen a Duna-parti hangulatot vendéglátóhelyek sora teszi kényelmesebbé. A Két Rombuszban nemcsak koktélozni, fröccsözni tudunk, de főzni is. A bográcsozás mellett grillkocsit is bérelhetünk, aminek az eredményét a hangulatos teraszon tudjuk elfogyasztani.

Olvasd el ezt is! Egy szuper egyszerű trükk, ami tökéletessé teszi a grillezett lazacod

Piknik Park

A 23. kerületben, a Kis-Duna partján van lehetőségünk sütögetni. A bérelhető, privát Piknik Park fel van készülve a csoportos programokra, hiszen asztalokat, székeket és persze grillsütőt is a vendégek rendelkezésére bocsátanak. Evőeszközöket, poharakat, tányérokat viszont hoznunk kell magunkkal, de a grillezéshez szükséges eszközöket nem kell elcsomagolnunk.

A figyelmetekbe ajánljuk