Kelsey Grammerrel már tárgyalnak, hogy visszatérjen a legendás szitkom címszerepében.


Nálunk is sikerrel vetítették az 1993 és 2004 között futó Frasier, a dumagépet, de az Egyesült Államokban korának egyik legnépszerűbb sorozata volt, rekordot döntve zsinórban 5 évben megnyert Emmyjével legjobb vígjátéksorozat kategóriában. Éppen ezért fura volt, hogy a mustani reboot kultúrában még nem indult újra valamilyen formában, akár remake-ként. A főszerepet játszó Kelsey Grammer pedig évek óta nyitott a folytatásra.

Úgy tűnik, most végre meg is valósul a reboot egy 10 epizódos évaddal, amiben visszatérnének az eredeti, még élő szereplők. Grammerrel például már tárgyal is a ViacomCBS. A tervek szerint a Paramount+ streamingszolgáltatásra jön majd, amit februárban indult, leváltva a CBS All Accesst.

Ugyanakkor egyhamar nem fogjuk még látni, 2022-re tervezik leghamarabb a forgatás indulását. Sőt a pletykák szerint a színészek hasonló magas béreket szeretnének a visszatérésre, mint a sorozat fénykorában, amikor Grammer például a legjobban fizetett sorozatszínész volt a világon. Szóval nem lesz egészen biztosan olcsó visszahozni az eredeti szereplőket.

(Forrás: Consequence Of Sound)


Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk