Gryllus Dorka és Simon Kornél nem csak a vásznon, a valós életben is egy párt alkotnak. Mostani kisfilmükkel a karanténszerelmet mutatják be, egészen pontosan azt, hogy milyen nehézségekkel néz szembe egy randizó pár a lezárások idején.


Mi van akkor, ha épp egy kapcsolat legelején vagyunk, úgy, hogy életünk leginkább egy kalitkába zárt madáréhoz hasonlít, hiszen épp a pandémia közepén éljük mindennapjainkat? Hogyan oldjuk meg, milyen trükköket alkalmazhatunk, ha se színház, se mozi, de még egy jó kávéra sem ülhetünk be sehová, ráadásul az idő is zord és egyetlen porcikánk se kíván az utcán sétálgatni? Nem mellesleg épp a párunak a legjobb barátjával próbáljuk megcsalni? Sok bonyodalom és nehézség…mintha az élet direkt görgetné elénk ezt a rengeteg kihívást.

A nehezített találkák sora azonban kérdések elé állítja a párt. Nem beszélve arról a kicsit sem mellékes dologról, hogy Alíznak a kisfia is felbukkan, akit a pár fia játszik.

Félelem, szorongás és korlátozás viszont van, és a szorongás gyorsan terjed egyik emberről a másikra, ez is növeli a feszültséget a filmben.

Ezt az élethelyzetet, konkrétan a tavaszi karantén abnormális életét, annak egy szeletét próbálja a maga low budget eszközeivel megragadni Oláh Kata rendezésében a Zuniverzum – Jelenetek egy szerelemből című rövidfilm Gryllus Dorka és Simon Kornél tálalásában és az HBO gondozásában.

Oláh Kata szerelmesfilmjét az HBO GO-n lehet megnézni november 1-től.

(forrás:port.hu)

Friss

Paul Rudd még egyszer utoljára megtréfálta Conant

Conan O'Brien late night comedy műsora hamarosan véget ér, a színész pedig nem hagyta ki az alkalmat egy utolsó poénra.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Toyota robotja szelfizés közben töröl asztalt

A robotoknak nagy problémát okoznak a visszaverődő és áttetsző felületek, a Toyota megoldotta a problémát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Christoph Waltz és Willem Dafoe westernt forgat

A filmet egy élő legenda, Walter Hill jegyzi, akinek többek között a 48 órát is köszönhetjük.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk